ניתוח קטרקט מולד אצל אישה בת 50

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/02/2020 | 18:56 | מאת: סיגל

בגיל 40 נאמר לי כי יש לי קטרקט מולד אני דוחה את הניתוח מאז . כיום החלטתי לעשות את הניתוח ונאמר לי כי יש סיכוי לסיבוכי קופסית . "קטרקט פולרי אחורי סמיך" האם לעשות את הנתוח בבית חולים מה הסיכונים בניתוח זה תודה

18/02/2020 | 16:44 | מאת: ד"ר אורן גולן

ניתוח של קטרקט פולרי יכול להסתבך עקב קרע שיכול להופיע בקופסית העדשה ואז יש צורך בניתוח נוסף לתיקון הבעיה … מומלץ לבצע את הניתוח במרכז שיכול לתת מענה לסיבוכים כאלה … מחלקות עיניים בבתי חולים בדכ יודעות להתמודד עם מקרים כאלה

מנהלי פורום בריאות העין