נקודה שחורה קטנה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/02/2020 | 14:41 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 20 ולאחרונה כשהרמתי את עפעף ימין לא זכור לי מאיזו סיבה הבחנתי בנקודה שחורה קטנה סימטרית מאוד בלובן של העין זה נמצא באמצע של נים שחור-חום יש לי את זה גם מתחת לעפעף בעין השניה אבל יותר בהיר הן לא זזות כשאני מזיזה את העין זה נראה כאילו זה חלק מהנים מעולם לא שמתי לב אם זה היה שם קודם יכול להיות שכן האם זה מסוכן או שאפשר לעזוב את זה? יש לציין שיש לי בעיה של קוצר ראיה ואני מרכיבה עדשות, האם זה קשור? בעין שמאל- מינוס 5.50 בעין ימין-מינוס 6.00

מסביב לכלי דם שכיח לראות פיגמנטציה. יש לגשת לבדיקת עיניים לודא שאין סיבה אחרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין