משהו מוזר בראיה קווים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2020 | 21:42 | מאת: יוסי

שלום ברצוני לדעת משהו מוזר מאוד בראיה..לגבי פלוטרס יש לי כבר העניין שאני עכשיו צריך לגשת לראמטולוג שחושד בדלקת פרקים העניין שמה שאני רואה עם אני מתמקד בראיה אני רואה כמו מלא מלא קווים קטנים רצים ממש ככה לא יודע איך להסביר ...כמו קווים של אבק שאחרי כמה דק יש מלא אבק קווים כאלה האם זה מהיוסש בעניים? תודה

01/02/2020 | 20:31 | מאת: המשך

למה מדלגים על שאלות.ממש לא נעים תודה

01/02/2020 | 21:38 | מאת: ד"ר אורן גולן

פלוטרים או רחפנים יכולים להופיע עקב הפרדות זגוגית אבל גם כתוצאה מתגובה אובאיטית שיכולה להופיע עם דלקות פרקים בין השאר … אם אתם מרגיש בהחמרה בפלוטרים אז תפנה לבדיקת עיניים בהקדם …

01/02/2020 | 21:39 | מאת: ד"ר אורן גולן

לא מדלגים … המחשב מפנה שאלות לרופאים שונים וכל אחד עונה בזמנו הפנוי

04/02/2020 | 03:14 | מאת: המשך

תודה רבה על התשובה.לגבי בעית פרקים דלקות וכו .האם לאחר טיפול מתאים זה יעבור???כי זה לא נראה פלוטרס העניים ממש יבשות.כול הזמן דלקות.גם שאני מדי פעם נוגע ממש בעדינות בעין יש סוג של דבק כאילו אין נוזל צלול.האם יש טיפות שיכולות לעזור במצב זה.ניסתי את כול סוגי הטיפות חוץ מטיפות גי"ל

מנהלי פורום בריאות העין