נכנס לי חומר ניקוי בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/12/2019 | 09:38 | מאת: שרונה

בת 24 אתמול נכנס לי ספריי מסיר עובש לעיינים, לא מעט, שטפתי במים ואחרי 4 שעות בערך ראה אותי רופא עיניים, הביא לי טיפות עיינים כמו דמעות מלאכותיות ולעין אחת שבה הרגשתי כאב וגם יותר אדמומיות ביא לי טיפות סטרואידים. הוא אמר כי אינו רואה פגיעה כימית או שריטה או פצע בקרנית או כל דבר אחר אלא רק לחמית גרויה אבל טען שפגיעה כימית יכול להופיע אחרי יום יומיים. כמה שאלות 1. אחרי יום יומיים יצאתי מכלל סכנה לפגיעה בעין אם לא חלה החמרה? יש סכנה להתעוורות? 2. כרגע רואים הבדל בין העיניים , מהעין שהייתה יותר אדומה אתמול יש קצת הפרשות והיא גם נראית קצת קטנה יותר האם זה נורמלי? מתי אמור להיות שיפור ואם לא מתי אני צריכה לפנות שוב לרופא? 3. האם צריך להמשיך לבצע שטיפות בעצמי?

יכול לקחת כמה ימים להחלמה. אם ישנה מגמת שיפור נראה שההחלמה מתקדמת

מנהלי פורום בריאות העין