לוטמקס אחרי ניתוח לייזר בעיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/12/2019 | 22:38 | מאת: אלון.ה

מזהירים שלוטמקס לא לקחת תקופה ארוכה .אז איך אחרי ניתוח שיפור הראייה בלייזר לוקחים לוטמקס במשך 3 חודשים.מפחיד שהמליצו לי לקחת 3 פעמים ביום 3 חודשים

09/12/2019 | 17:22 | מאת: ד"ר אורן גולן

לוטמקס הוא סטרואיד חלש יחסית ומתפרק מהר כאשר עובר את הקרנית ונכנס לתוך העין וכך תופעות לוואי פחות סבירות בשימוש איתו תחת ליווי של רופא מומחה

28/07/2022 | 18:19 | מאת: מאיר אוחיון

אני רוצה להבין מה ההשלכות אם לא אקח את הלוטמקס בכלל או שבמקום לקחת 3 פעמים ביום אקח 2 פעמים ביום. אם אני לא מרגיש שום תחושה לא טובה בעין. וגם ראיתי בהוראות של הלוטמקס שזה עלול לגרום לראיה מטושטשת ואני עדיין רואה מטושטש שבועיים אחרי הניתוח לייזר ואני לא יודע אם זה מהלייזר או מהלוטמקס. תודה רבה.

מנהלי פורום בריאות העין