כדאיות לניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/11/2019 | 08:27 | מאת: אור

שלום רב, יש לי בעיניים קוצר ראייה לרחוק (עין ימין -1.25 ועין שמאל -1) מרכיב מדי פעם ביום משקפיים ומוריד אותן כאשר אני מרגיש שהעיניים שורפות לי או שמתחיל לי כאב ראש ולאחר שאני מוריד את המשקפיים מפסיק הכאב.חשוב לי לציין שכאשר אני מרכיב את המשקפיים אני רואה מעולה (6,6 אצל בדיקת אופטמטריסט) רוב היום העבודה שלי היא מול מחשב וניירות. עשיתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר ומצאו שאני מתאים לשני השיטות. רציתי לדעת האם במצב המתואר כדאי לי לעשות ניתוח לייזר בעיניים? מפריע לי שאני לא רואה חד בשני העיניים וקשה לי לראות פרצופים ממרחק של שני מטרים והלאה בלילה ומצד שני אני חושש שאחרי הניתוח במידה ואעשה יתחילו לי כאבי ראש חזקים. אשמח לעצתכם:)

19/11/2019 | 08:30 | מאת: אור

אני כבר 8 שנים עם אותם מספרים בעיניים*

אם אתה מרגיש טישטוש ללא המשקפיים אז ניתוח יכול לשפר את איכות הראיה.

19/11/2019 | 12:18 | מאת: אור

העניין הוא שאני חושש שיהיו לי כאבי ראש והעיניים משלב מסויים שורפות כמו שיש לי שאני מרכיב משקפיים?

מנהלי פורום בריאות העין