טיפות עיניים FML לדלקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/11/2019 | 13:01 | מאת: טלי

שלום לכם, כבר למעלה מחודשיים יש לי דלקת מלווה בדמעות והפרשות הרופא אבחן לחמית גרוייה פלוס תגובה פפילרית בשתיי העיניים . קיבלתי טיפות Optilast ו טיפות FML שמכילות סטרואידים חייבת לציין שעברתי ניתוחי קטרקט ופטריגיום בעבר האם אין סיכון להשתמש בטיפות הנ"ל ? כי הבנתי שצריך בהדרגה להוריד את המינון ולא ברור לי איך ואם אפספס מתי להוריד את המינון .

לקריאה נוספת והעמקה

סטרואידים לא מפריע לטיפול גם עם עברת ניתוח פטרגיום וקטרקט … fml זה סטרואיד עדין עם חדירות נמוכה לתוך העין ועקב כך פחות תופעות לוואי … ירידה הדרגתית עושים יחד עם הרופא המטפל בהתאם לבדיקה הקלינית של העין

מנהלי פורום בריאות העין