נקודה שחורה בעין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/11/2019 | 12:04 | מאת: אורן

שלום רב,כבר קרוב לשנה סובל מנקודה שחורה בעין ולעיתים גם שערות כאלו,בדרך כלל זה קורה בנהיגה באור יום או בישיבה במשרד מואר וקם שקמים בבוקר ונכנסים לדוגמא למקלחת שמוארת באור לבן חזק יש שערות ונקודה שחורה שמטיילת לפי המקום שמסתכלים,עשיתי בדיקות ראיה,הרחבת אישונים וOCT הרופא אומר שהכל תקין,מצרף את הבדיקה. מה יכולה להיות הבעיה ולמה זה לא עובר? בן 32

לרוב מדובר בעכירות בזגוגית העין. אם הבדיקות תקינות ואין שינוי בראיה אז אין סיכון בתופעה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

05/11/2019 | 18:42 | מאת: אורן

צרפתי את צילום ה OCT לא קיבלת?

אין לנו אפשרות לתת פענוח לבדיקות.

מנהלי פורום בריאות העין