כתם והבהובים בעין ימין כבר מספר ימים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2019 | 13:58 | מאת: עומר

שלום, שמי עומר ואני בת 18 אני סובלת לעתים ממיגרנות עם אאורה שבה מופיע לי כתם צבעוני מהבהב בשדה הראייה, הוא מתפשט כמעט על כל שדה הראייה ואז נעלם לאחר רבע שעה עד חצי שעה ואז מתחיל כאב ראש חזק לפני יומיים צפיתי בטלוויזיה והבחנתי בכתם בצד ימין של שדה הראייה בעין ימין והנחתי שזו התחלה של מיגרנה, אולם גודל הכתם לא השתנה והוא לא נעלם כבר יומיים יש לציין שלא הופיע כאב ראש או בלבול ואיני מרגישה תסמינים אחרים של מיגרנה קראתי באינטרנט וכתוב שם דברים על היפרדות הרשתית או הזגוגית וכתוב שם לגשת לרופא עיניים בהקדם הרופא שלי לא יכול לקבל מקרים דחופים היום ומאחר ואני מטופלת על ידיו לא מתאפשר לי לקבוע תור לרופא אחר האם העניין דחוף עד כדי ללכת למיון? אם אחכה שבוע או שבועיים לתור המצב עלול להחמיר מאוד? האם מיגרנה של העין יכולה להיות מעל לכמה שעות, ברמה של מספר ימים? איני יודעת אם זה משנה אבל יש לציין שהמיגרנות שלי הן הורמונליות (בגיל מוקדם הופיעו לפני מחזור, וכיום מופיעות לעתים במקרה של פספוס גלולה או איחור בנטילה)

29/10/2019 | 19:33 | מאת: ד"ר אורן גולן

יש דיווחים בספרות על אורה שממשיכה שעות וימים אולם בטח שכדאי לבדוק את זה בהקדם

מנהלי פורום בריאות העין