קטרקט בעין מאוד יבשה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2019 | 21:03 | מאת: חבצלת

יש לי סבל רב מעיניים יבשות באופן חמור. קיים חשד לשיוגורן. כרגע לפני ביופסיה בלוטות רוק. צריכה לעבור קטרקט. מבינה שזה סיפור רציני וסיכונים עם יובש כזה. ממה להזהר? ומה לעשות? ומה בדיוק הסיכונים?? יובש ממושך? עם החמרה?? חשד לשריטות קרנית? ריפוי החתכים?ממש מפחדת. אני אגב בת 60

23/10/2019 | 21:00 | מאת: ד"ר אורן גולן

אם העיניים יבשות באופן חמור כמו שאת מתארת כדאי קודם לכן לייצב את המצב של העין ורק אחכ לעשות ניתוח קטרקט … את צריכה לפנות למרפאות קרנית בבית חולים אם המצב באמת כזה חמור ולעשות את זה בצורה מסודרת

מנהלי פורום בריאות העין