ניסטגמוס אצל חברה שלי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/10/2019 | 19:58 | מאת: bolhan

שלום ד"ר. החברה שלי נולדה עם ניסטגמוס ( ניסטגמוס מולד) היא בת 24 כיום.. הרופאים אמרו להורים שלה שכנראה שזה כתוצאה ממשהו תורשתי מאחר ואחד מקרובי המשפחה שלה גם נולד עם ניסטגמוס. ההשלכות של זה על התפקוד היוםיומי הינו מזערי.. בקרוב אנחנו מתכוונים להתחתן.... רציתי לשאול, מה הסיכויים שבעתיד , יוולד לנו ילדים עם ניסטגמוס? והאם זה צריך להדאיג אותי? והאם נדרשות בדיקת קדם היריון?

שלום רב, כמו כל דבר בעולם הרפואה אין לדעת או לנבא מראש. ממלית להתיעץ עם מומחה גנטיקה. בברכה, פרופ' ישראר קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין