עפעף קופץ בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2012 | 10:08 | מאת: בת 30

בוקר אור מזה כ- 3 שבועות אני מרגישה קפיצות בעפעף עין שמאל הקפיצות מתרחשות כ- 20 ואף יותר פעמים ביום בהתחלה חשבתי שזה יעבור כפי שקורה לעתים ליממה או שתיים אבל הדבר לא מרפה! למי אני צריכה לפנות לבדיקה? רופא משפחה? עיניים? נוירולוג? למי קודם? שבוע מצוין

29/10/2012 | 21:20 | מאת: ד"ר אסף קרץ

שלום רב, לצערי אף אחד לא יודע מהו מקור ההפרעה (הנפוצה) הזו. מקור הבעיה הוא נוירולוגי ויש סברה שהיא קשורה למתח נפשי אולם הדבר לא מוכח. לרוב התופעה תחלוף מעצמה. במקרה כמו שלך בו ההפרעה נמשכת זמן רב אני ממליץ על פניה לנוירולוג. במקביל פני לרופא עיניים על מנת לשלול בעיה של עיניים יבשות. בברכה, ד"ר אסף קרץ

מנהלי פורום בריאות העין