קפל בלחמית ועין דומעת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/10/2019 | 18:24 | מאת: דורי

מזה מעל שנה ןחצי אני סובל מבעיות בעניים, בעיקר בעין ימין. הרגשה של כאילו קפל בלחמית ולחץ בתחתית עפעף תחתון של עין ימין, כאילו תקוע לי שם משהו. בנוסף דמעות בשתי העיניים וגם אם אין דמעות אמיתיות, אני מרגיש כאילו אני דומע... משתמש בדמעות ססטיין להרגעה - עוזר כמו כוסות רוח. התחושה נראית ומתנהגת כמו עצם זר בעין וכמו אלרגיה או יובש. ביקןר אצל 3 רופאים העלה שאין לי יובש, אין עצם זר (כמובן), ואין סימנים משמעותיים לאלרגייה, אין לחץ פנימי, אם כי העיניים נצפו, ע"י אחד מהם, כדלוקות במידה קלה. טופלתי למשך 3 מחזורים ולמשך מספר שבועות באופטילס וסטרואידים - הקלה מקומית קצרת מועד, אם בכלל. תחושת הקפל בתחתית עין ימין מוציאה אותי מדעתי, כאמור מבלי ממצאים... האם יכול להיות שיש לי באמת קפל מורגש בלחמית, כזה שאולי ניתן לעשות איתו משהו? רעיונות? מה עושים? ככה ממשיכים לחיות? לטיזה רופא נוסף הולכים? תודה מראש לפני שאני יוצא מדעתי....

07/10/2019 | 15:50 | מאת: ד"ר אורן גולן

יש כזה דבר באמת כפל בריקמת הלחמית ואם זב באמת מפריע אפשר לעשות ניתוחון לכריתת הכפל … תפנה לבדיקה אצל מומחה קרנית לצורך איבחון

מנהלי פורום בריאות העין