היי עיניים אדומות כרוני

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/10/2019 | 04:03 | מאת: אלון

היי שמי אלון בן 43 מרכיב משקפיים קבוע ,בעל קרנית דקה 450 מיקרון מספר 7 ו2 צילינדר סובל מעיניים אדומות קבוע כבר מעל 22 שנה כשאני קם בבוקר העיניים מאוד אדומות אני שוטף אותם כמה וכמה פעמים כשאני מתעורר ואז האודם יורד ובערך ב3 בעבודה שם אזולין להמשך היום הייתי אצל מיטב הרופאים ערכו לי בדיקות אבל הם בעצמם לא יודעים ממה העין אדומה טוענים לדלקת לחמית העיניים גם שורפות לי במהלך היום ומרגיש לא נעים בעינים השאלה שלי היא בעבר הרכבתי עדשות מגע ובטעות הכנסתי עדשה עם חומר חיטוי יכול להיות שמיזה העיניים שלי אדומות כל כך הרבה שנים? האם קיים ניתוח להחזיר את העיניים ללובן הרגיל שלהם כמו בעבר? אני כבר מיואש מיזה אשמח לעזרה

לא סביר שהאודם נגרם עקב הכנסת עדשת מגע בעבר בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין