צריבה קשה בעיניים שאינה מגיבה לאנטי היסטמינים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/09/2019 | 02:04 | מאת: אילת

שלום לאחרונה אני סובלת מצריבה בעיניי. הצריבה מתפתחת בד"כ לאחר כ 4-7 שעות ערות והיא מופיעה בעין אחת או בשתיהן ועשויה להיות קלה עד כדי קושי להחזיק את העיניים פקוחות. בפעם שעברה שזה קרה (לפני מס' חודשים) הייתי בבדיקה אצל רופא העיניים והוא אמר שזו אלרגיה ונתן לי טיפות פטנול אך באפיזודה הנוכחית העין אינה מגיבה להן וגם לא לטיפות אופטילסט. הדבר היחיד שמביא לי רגיעה הוא שטיפת הפנים והעיניים - לעיתים גם באמצעות סליין. אילו בדיקות ניתן לבצע מלבד זו שעשה לי רופא העיניים? האם תיתכן לכך סיבה נוספת שאינה אלרגיה, בהנתן חוסר התגובה לפטנול ולאופטילסט? עברתי שני ניתוחי לייזר - האחרון שבהם לפני כשנתיים

02/10/2019 | 22:14 | מאת: ד"ר אורן גולן

לפי מה שאתה מספר בהחלט אפשרי שאתה סובל מיובש וכדאי לך לנסות תחליפי דמעות

מנהלי פורום בריאות העין