צילוק במקולה בעקבות טראומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/09/2019 | 08:50 | מאת: אפרת

הי, לפני 15 שנה אובחן אצלי צילוק במקולה בעין ימין בעקבות חבלה טראומטית, גורם לעיוות הראיה בעין הנפגעת, אך המוח למד לעשות את הפיצוי וכל השנים אני מתפקדת באופן נורמלי. לאחרונה אני חווה שינויים בראיה. האם יכולים להיות שינויים לאחר שנים רבות ביכולת הראיה שלי?

18/09/2019 | 19:50 | מאת: ד"ר אורן גולן

הי אפרת. יכולים להיות שינויים בראיה לאחר שנים לרוב מסיבות אחרות, אבל בטח כדאי ללכת לרופא עיניים ולבצע בדיקת עיניים מלאה כולל הרחבת אישונים ומדידת לחצים ורפרקציה ולפי הצורך בדיקות נוספות

18/09/2019 | 22:24 | מאת: אפרת

תודה רבה

מנהלי פורום בריאות העין