אבחון נכון של נפילת עפעפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/08/2019 | 05:18 | מאת: מצ

שלום אני בן 30 לפני כחצי שנה החלתי להרגיש רעידות ומצמוצים בעיניים. מכיוון שהייתי בלי זוגייות ועבודה מאוד חששתי שזה טיקים. אך הרופא אבחן את זה כנפילת עפעפים והביא לי סבון מיוחד. השתמשתי בסבון ומצאתי עבודה והמצב די חזר לרגיל. כעת אני שוב בלי עבודה והמצמוצים חזרו ובגדול. איך אני יכול להיות בטוח שזה אכן לא טיקים? )לא יודע אם קשור אבל לפני כ8 שנים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים)

לא ניתן לאבחן ללא בדיקה אפשר לגשת שוב לבדיקת רופא עיניים ובדיקה של נוירולוג בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין