הרכבת משקפיים לבעיית צילינדר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/08/2019 | 00:28 | מאת: ש

היי, לפני שלוש שנים בערך עשיתי בדיקת ראייה והיה לי מספר נמוך של צילינדר, אחרי השלוש שנים עשיתי שוב בדיקה והמספר גדל לי, בערך 2. לא נהגתי להרכיב את המשקפיים כל היום רק כשהרגשתי שאני צריכה. אמרו לי שאני אצטרך להרכיב אותם כל היום, האם העיניים שלי יפתחו תלות במשקפיים ואחרי כן יהיה לי קשה מאוד להסתדר בלעדיהם? תודה רבה.

אם יש שינוי בצילינדר, יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים. אם קיים צילינדר ומרכיבים משקפיים, המח מרגיש נח יותר עם תמונה חדה ולכן הטישטוש הקיים ללא משקפיים יותר מפריע.

מנהלי פורום בריאות העין