שינוי בצבע העיניים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2019 | 10:20 | מאת: מיכל

שלום רב, צבע העיניים שלי השתנה בהדרגה בשנים האחרונות מחום לירוק הייזל שהולך ומתבהר כל הזמן (בת 45). ביקרתי אצל רופאי עיניים בשנתיים האחרונות בשל סיבה של לחץ בעין אחת וראייה מטושטשת, ואני מניחה שנעשו לי כל הבדיקות האפשריות במסגרת מרפאה. נושא שינוי הצבע הועלה רק בביקור האחרון שלי והרופאה טענה שזה קורה לפעמים. האם יש סיבה לבדיקה יותר מקיפה, רק סביב נושא שינוי הצבע? תודה, מיכל

שלום רב, אם בדיקות העיניים תקינות אין סיבה לדאגה. גשי לבדיקה אצל מומחה רשתית לשלול בעיות בקרקעית העין. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין