עכירות בקרנית והצטלקות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2019 | 10:22 | מאת: משה

שלום רב לאחר דלקת הלחמית לפני כשנה עקב אדנווירוס הופיעה עכירות בקרנית טופלה תקופה של מספר שבועות בלוטמקס והטיפול הופסק בהדרגה. נשארו עכירויות..בשבועות האחרונים החמרה נוספת וירידה בראייה בעיקר סינוור והילה בלילה.בבדיקה חדות ראייה במשקפיים 6/15 בין ימין 6/6 בשמאל. בימין multiple sel’s ובמרכז הצטלקות סטרומלית קדמית עדינה. שאלתי מה הטיפול המומלץ במצב המתואר?? תודה על תשובתכם

לרוב הטיפול הוא שוב בסטרואידים עם ירידה הרבה יותר איטית במינון. הכל תחת מעקב רופא עיניים. בכבור רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין