שימוש במשקפי ראייה המיועדים לרחוק עבור הסתכלות במחשב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/07/2019 | 12:44 | מאת: דן

שלום, אני בן 24 בעל משקפי ראיה לרחוק במספרים 3 ו 3.5 . בשנים האחרונות התחלתי לעשות שימוש באותם המשקפיים גם במחשב. אציין שאני משתמש בהם רק במחשב ולא בקריאה של ספר לדוגמא (שם איני זקוק למשקפיים כלל). שאלתי היא האם יש צורך לעשות זוג משקפי ראייה לקרוב (לצורך השימוש במחשב) או שניתן להמשיך להשתמש במשקפיים הנוכחיים לראייה מרחוק. אציין גם כי איני מרגיש כאבי ראש או בעיה כלשהי בעת השימוש במחשב במשקפי הראייה לרחוק.

אם אתה מרגיש בנח אז אפשר להמשיך כך ואין צורך במשקפיים אחרים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין