יובש בעיניים כמה חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/07/2019 | 09:13 | מאת: יעל

שלום, יש לי יובש בעיניים. בבוקר אני ממש מרגישה את זה. במהלך היום אני לא. אבל... אין סיכוי שאוכל להרכיב עדשות מגע. אני כבר הרבה זמן בלי עדשות והיובש לא עובר. רציתי לשאול מה הסיבה שנגרם יובש? האם זה יעבור? האם רופא יכול לטפל בבעיה, חוץ מטיפות שלא עוזרות? תודה

יובש יכול להגרם ע"י סיבות רבות, לעיתים עם מחלות סיסטמיות לעיתים ללא סיבה. יש להבדק אצל רופא עיניים ולהחליט על הטיפול היעיל ביותר במקרה שלך בכבוד רב ד"ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין