סובל מאדמומיות ויובש בעינים לפעמיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/07/2019 | 17:25 | מאת: דודו

אוקי לפני 5 שינים הייתי משתמש בעדשות מגע במשך כשנה והן גרמו לי לדלקות וגירוים בעקבות כך הפסקתי כבר 4 שנים אבל עדיין אני סובל לפעמיים מעיניים אדמומוית ויובש בעיניים ואני מעוניין לעשות ניתוח לייזר המספר שלי היציב רק להדגיש סובל מאדמומיות ומיובש בעיקר בשעות הערב האם יכול לקרות מצב שנוצר לי נזק תמידי בעיניים בעקבות השימוש בעדשות והאם ניתן לטפל בזה ולהעלים את התופעות והאם זה יכול למנוע ממני להיות מתאים לניתוח לייזר תודה על העזרה מראש דוקטור

במידה והיובש גורם להפרעה בעין, יש לטפל אצל רופא עיניים. יובש קיצוני שלא ניתן לטיפול יכול לגרום בעיה עם לייזר. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

07/07/2019 | 15:08 | מאת: דודו

דוקטור זה יותר גירוי בעיקר בערב שהעין נהיית אדומה ומגרדת אבל זה קורה לעיתים לא כולם פעם פעמיים בשבוע וזה התחיל בעקבות עדשות מגע ודלקות שנוצרו משימוש בהם אני חושש שזה פטריגריום הוא יכול להיוצר משימוש בעדשות מגע?

עדשות לא גורמות לפטריגיום. יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים. ד״ר מיכאל היימס

10/07/2019 | 11:58 | מאת: אחד

סתם ליידע כלליי אם אלו עדשות רכות יתכן וזה אלרגיה לחומר.ביחוד שכתבת אדמומיות...

10/07/2019 | 17:36 | מאת: דודו

קודם כול דוקטור תודה רבה על העזרה זה לא מובן מאליו לא השתמשתי בעדשות כבר 4 שנים ואני עדיין סובל לפעמים מאדמומיות ויובש בעין לפעמים פעמים שלוש בשבוע בערך והייתי אצל רופאי עינים אז שסבלתי מדלקות מעדשות והם אמרו לי שזה רק אלרגייה בעינים וכאילו אני לא יודע ממה גורם לאדמומיות וליובש אם אני לא משתמש כבר בעדשות מגע ? ועוד שאלה המספר בעיניים מתייצב בגיל מסוים ?

מנהלי פורום בריאות העין