עיניים אדומות-מהי הסיבה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/06/2019 | 15:33 | מאת: שי

אני משתמשת בעדשות רכות יומיות. עקב יובש שנגרם מהעדשות הזלפתי המון סיסטיין אולטרה (7-8 פעמים ביום). לפני חודש העיניים שלי הפכו לאדומות (ללא הפרשות/גרד/כאבים) רק אדומות. בפניות חוזרות לרופא קיבלתי לסירוגין אנטיב',סטרואידים,טיפות לאלרגיה,כלום לא עוזר.האם זה קשור לשימוש יתר בסיסטיין? אם אפסיק זה יעזור? אובדת עיצות. רוצה לחזור לעדשות והעיניים אדומות... האם גרמתי לנזק בלתי הפיך עם הטיפות נגד היובש? כי זה לא עובר כבר חודש! ושום תרופה לא משפרת את המצב.

בכדי לבדוק האם הסיסטיין גורם ליובש, יש להפסיק הטיפול לכמה ימים ולראות אם יש שיפור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין