כאב חד בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/06/2019 | 09:34 | מאת: א.

שלום רב זה משהו שקורה לי לעיתים רחוקות היום התעוררתי בבוקר, פקחתי עיניים וקיבלתי מעין הצלפה כזאת באחת העיניים, הכאב הוא כאב חד ונוראי , העין דמעה ויש תחושה שיש משהו בתוך העין, הרגיש לי כמו ריס. הכאב נרגע לאחר כחצי שעה, היה קשה לי לפקוח את העיניים בגלל רגישות לאור. עכשיו כשעתיים לאחר הופעת הכאב הזה, העין לא כואבת אבל אני רואה בה מטושטש מה זו התופעה הזו?

יתכן ומדובר בפצע חוזר בעין. יש צורך בבדיקת רופא עיניים, רצוי בבוקר כשהעין מציקה. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין