יובש בעיניים ואלרגיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/06/2019 | 15:42 | מאת: נוי

שלום ד"ר, אני סובלת מיובש חמור בעיניים עקב שימוש בראקוטן. אני מתחזקת את העיניים עם הילו קומוד במהלך היום וויטה-א-פוס לפני השינה. בשבועיים האחרונים התחילה לי אדמומיות בעין שמאל וכמו מעין פצעים בעפעף למעלה,אחרי שבוע זה עבר לעין ימין. רופא עיניים נתן לי טיפות פטנול ואמר שזאת תגובה אלרגית. האם הדבר הגיוני? כרגע אחרי טיפול של שבוע בטיפות העיניים עדיין כואבות(במיוחד שאני נוגעת בהן-נגיד כששוטפת פנים) ואדומות, בבקרים מאוד מתקשה לפקוח אותן. בנוסף, שוקלת לקחת תוספי תזונה לעיניים(כגון אופטיק+) האם זה מומלץ? תודה מראש!

שלום רב, טיפול ברקוטן מייבש מאוד את הגוף ובמיוחד את העיניים. יש לקחת טיפול מונע בדיוק כמו שקיבלת. במידה ויש החמרה לבדוק מול הרופא המטפל יש לבדוק הפסקת טיפול ברקוטן. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין