עקצוץ בעין, טשטוש ודמע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/06/2019 | 19:15 | מאת: גלית

שלום לכם, זה זמן מה (חודשים) שמדי פעם זה בא והולך, שאני חשה עקצוץ בעין שמאל (רק בעין שמאל). העין נהיית לי מטושטשת ויש לי מעין ערפול. היא גם דומעת. הלכתי לרופאת עיניים שבדקה לי את העיניים ולא מצאה שום דבר לא תקין. לא מבחינת הראייה (יש לי משקפי ראייה ומשקפיים למרחוק) ולא מבחינת בריאות העין. היא רק אמרה שהעין יבשה ונתנה לי טיפות. שעזרו לזמן קצר והכל שוב חוזר על עצמו. אני מרגישה שמשהו לא בסדר בעין וזה לא חד פעמי. זה מאוד מציק לי ואני די מפחדת שזה יפגע לי בראייה או בתפקוד העין. יש לציין שזה לא קרה אף-פעם בעין ימין, אלא רק בשמאל. אשמח לכל הכוונה

שלום רב, כנראה ומדובר ביוש מוגבר. יש לגשת לבדיקת עיניים מקיפה במרפאת יובש של בית חולים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין