עדשות מגע- אלרגיה.........

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2019 | 01:32 | מאת: הדס

היי. אני מרכיבה למעלה מ16 שנה עדשות. לפני כחודש וחצי החלה אצלי דלקת הלחמית. הלכתי לרופאה שנתנה לי טיפות אנטיביוטיות וסטריואידים. סיימתי את הטיפול והעין נותרה אדומה ומציקה אז חזרתי אליה והיא טענה שהעין דלקתית כתוצאה מהעדשות מגע ונתנה לי אנטיביוטיקה וטיפות רלסטט למשך חודשיים. כמו כן, אסרה עליי להרכיב את העדשות למשך חודש לפחות. סיימתי עם האנטיביוטיקה ואני משתמשת כמעט כשבועיים בטיפות רלסטט. בהתחלה הרגשתי בנוח איתם ועכשיו הן יוצרות לי תחושה לא נעימה בעין ( גירוי) הייתי אתמול בערב אצל הרופאה ואמרתי לה שאני מרגישה שזה מהטיפות אבל היא אמרה שזה כלום ושזה כנראה קשור לדלקת שהייתה בעיניים. אני רוצה בעוד כעשרה ימים לנסות להרכיב את העדשות אבל חוששת בגלל הגירוי שאני מרגישה שיכול להיות קשור לטיפות. מה לעשות? היא הזהירה אותי שזה יכול להחמיר את המצב של העין אבל כל היום אין תחושת גירוי בעין ואני מרגישה את זה רק שאני שמה את הטיפות בעיניים. תודה וחג שמח:)

במידה וקיים גירוי בעיניים, לא מומלץ על הרכבת עדשות המגע. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין