ניתוח להשתלת קרנית לפני 7חודשים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2019 | 13:04 | מאת: לימור

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל הראות בה אפסית כמו עיוורון עברתי בה ניתוח להשתלת קרנית לפני 7חודשים ז"א שהעין עצלה הובטח לי כי אחרי הניתוח יהיה שיפור בראיה איך אין שיפור עדיין והראיה בה עדיין אפסית יש לציין שהיא לפני הסרת תפרים . יש לי שתי שאלות האם לאחר הסרת התפרים יהיה שיפור ראיה והאם אני יכולה להרכיב על העין המנותחת עם התפרים עדשה קשה גם עכשיו לפני הוצאת התפרים

שלום רב, אינני יכול לעשות הבחנה דרך המחשב. יש לפנות לרופא המטפל לקבלת תשובות בעניינך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין