השתלת עדשה תוך עינית ועין עצלה וקורטוקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/05/2019 | 19:00 | מאת: אביב

שלום רב אני סובלת מקורטוקונוס בשתי העיניים כאשר עין שמאל כמעט ואינה רואה כלום הראות בה אפסית נראה לי שהיא נקראת עין עצלה לפני 10חודשים עברתי בה ניתוח להשתלת קרנית ללא שיפור בראיה ללא שום הטבה יש לציין שהתפרים לא הוסרו בה. עין ימין יש לי מספר - 9 אני לא מסתדרת עם משקפיים כי הקורטוקונוס מפריע ועם עדשות קשות קשה לי להסתדר. האם ניתוח להשתלת עדשה תוך עינית יכול להתאים לי ולעזור לי עם לקויות הראיה ולהגיע לחדות ראייה בלי משקפיים

השתלת עדשה תוך עינית יכולה להתאים אם הקונוס יציב וגם אז רק במקרים מסוימים. יש לעבור בדיקה יסודית בכדי להחליט אם ניתוח זה יכול להועיל במקרה שלך. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין