כאב בעיניים ותחושת גוף זר בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/05/2019 | 00:10 | מאת: לי

לפני כשבועיים הרגשתי הרגשה כאילו נכנס לי משהו לעין שמאל בנוסף יובש וכאבים. הייתי אצל שני רופאים שרשמו לי טיפות לדלקת אך הטיפות לא עזרו ואף החריפו את המצב. הלכתי לרופאה שלישית שהפכה לי את העפעף ושמה חומר צהוב ובדקה עם קיסם אך לא מצאה גוף זר. היא אמרה שזה כן צובע את אזור העפעף כאילו כן יש משהו בעין (כששמה את החומר בעין השנייה לא צבע הכל תקין) אך שהיא בדקה עם הקיסם לא מצאה כלום והיא אמרה שיותר מזה אי אפשר לבדוק. מה שמדאיג אותי שהיא אמרה שפעם ראשונה שקורה לה דבר כזה שזה צובע אך היא לא מוצאת כלום. אמרה שכנראה זה צובע כי יש שריטות בקרנית ונתנה לי משחה אנטיביוטית. כרגע אני יומיים לאחר הבדיקה שמה את המשחה והעין כואבת מאוד הרגשה שנפצעתי בעין. מלבד זו התחושה של גוף זר לא נעלמה וכבר קרה לי שנקרעה לי עדשת מגע בעין ונשארה חתיכה ושני רופאים לא מצאו את החתיכה עד שאני שיחקתי עם האצבע והוצאתי חתיכת עדשה. אמרה שאין צילום עין לדבר כזה. מה אפשר לעשות?

שלום רב, ממלית לך לעבור בדיקה במרפאת עיניים של בית חולים גדול. שם יש פתרונות למקרים מסוג זה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין