וירוס בעיניים וקורטקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/05/2019 | 12:54 | מאת: ענבל

שלום, לפני כשבוע עיניים אדומות, הפרשות, טשטוש ראייה וגרד. לאחר בדיקת רופא עיניים נאמר לי שיש לי וירוס מאוד מדבק בעיניים וניתנו לי טיפות אנטיביוטיקה ותחליף דמעות. כמו כן בעלת קורטקונוס. ניתנה לי חופשת מחלה של שבוע. שאלתי, עד מתי אני מדבקת? תודה

שלום רב, יש לבדוק מול הרופא המטפל איזה סוג של וירוס כל וירוס וזמן ההדבקה שלו. בדרך כלל טיפול אנטיביוטי חזק מכסה הדבקה לאחר 72 שעות. יש לברר מול הרופא המטפל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין