כאבים בעיניים אבקש חוות דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/05/2019 | 11:09 | מאת: ענבל

שלום בת 30 בריאה בימים האחרונים כאבים בעיניים. כאב שמורגש מהרגע שאני פותחת עיניים.חיצונית אין בעיניים כלום. מגיע בגלים במהלך היום. אני מרכיבה משקפיים במספר שמתאים לי.כמו כן עברתי בדיקת עיניים יסודית מקיפה אצל רופא עיניים לפני 3 חודשים והכל היה תקין. האם יתכנו כאבי עיניים כתוצאה משינוי בעבודה? וחוסר שעות שינה? עבודה אינטנסיבית מול מחשב. פלורסנט חזק במשרד. לאחרונה התחלתי עבודה חדשה מול מחשב ובסביבת עבודה עם תאורה חדשה חזקה. אשמח לחוות דעת

אם בדיקות עיניים היו תקינות, יתכן ומדובר ביובש ואפשר לנסות טיפול בטיפות לחות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין