כאבים לאחר בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/04/2019 | 23:02 | מאת: שאלה

היום עברתי בדיקת עיניים שבודקת את לחץ העין, הרופאה שמה לי טיפות, העיניים שרפו לי ויותר מאוחר התחלתי להרגיש לחץ במצב ובראש, עשיתי זריקות בוטוקס במצב ומסביב לעיניים לפני שבוע- האם יש קשר ביי הבוטוקס והטיפות/הבדיקה? עדיין יש לי מדי פעם תחושה לא נוחה

שלום רב, לפעמים ישנה רגישות מהטיפות בבדיקת העיניים שעוברת בדרך כלל אחרי 72 שעות. בגלל שעברת הזרקות בוטוקוס באזור ממליץ לעבור בדיקה מקיפה אצל רופא עיניים לשלול נזק. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין