שטף דם בעין, לאחר ניתוחי קטארקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/03/2019 | 22:05 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 60, לפני כ-8 חודשים עברתי ניתוח ניפרדות רישתית וקטארקט בעין שמאל, לפני 4 חודשים עברתי ניתוח קטארקט בעין ימין, ומאז הניתוחים כול 3 שבועות בערך יש לי שטף דם בעין אחרת, לעיתיים השטף דם מלווה בכאב קל, ולעיתים ללא כאב, בדרך כלל זה מופיע כול פעם בעין אחרת, רק בפעם אחת השטף דם הופיע במקביל ב-2 העיניים, אני לוקח בקביעות כדורים של לחץ דם וכדורים נגד שומן, השאלה שלי, ממה נובעה השטף דם והאם יש טיפול שמונע זאת, והאם יש צורך שאגש לרופא עיניים לבדיקה יותר מעמיקה, בתודה מראש

לרוב הסיבה היא יובש בעיניים. אין בכך כל סיגון ואפשר לנסות טיפות בתחליפי דמעות. כמו כן במידה ולא עברת בדיקת עיניים מלאה בחודשים האחרונים אז מומלץ לעבור. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין