כאבים פתאומיים בלילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/02/2019 | 19:26 | מאת: שי

שלום רב, עברתי לפני חמישה חודשים ניתוח prk להסרת משקפיים ומאז אני סובל מאוד מיובש בעיניים, לאחרונה כאשר יש שיפור במהלך היום מבחינת היובש התחילו תופעות חדשות של התעוררות פתאומית באמצע הלילה עם כאבים בעין אחת או שניהם ללא יכולת לפתוח אותם ממש ודמעות שיורדות, מן התקף כזה שעובר אחריי רבע שעה ויום אחריי יש כאבים. אציין שאני מבקר אצל הרופא המנתח אחת לחודש, האבחנה שלו היא שיש יובש בעיניים, הוא שם לי פקקים בדרכי דמעות ואמר לי להמשיך להשתמש בדמעות המלאכותיות, אני מאוד מודאג מהמצב ואני מפחד שאולי לא מספרים לי הכל או שלא בדקו כראוי, האם לדעתכם זה תופעות לוואי שכיחות לאחר הניתוח או שיש לי סיבה ללכת אולי לרופא נוסף כדי לשלול בעיות אחרות?

התופעה נשמעת כמו יובש. אפשר לנסות לשים בלילה לחות בצורת גל שהוא מעט סמיך יותר מהטיפות הרגילות. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

03/03/2019 | 18:47 | מאת: שי

אני שם גם סיסטן ג׳ל לפני השינה, האם לדעתך ישנם עוד טיפולים שאפשר לנסות שמקלים על היובש? כי כרגע אני עם פלגים גם בפתחי ניקוז התחתונים וגם בעליונים, עם טיפול ביום של הילו קומוד ולפני השינה סיסטן

מנהלי פורום בריאות העין