נזק לאחר גוף זר בעין?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/02/2019 | 09:52 | מאת: נועם

שלום, לפני כשבוע נכנס לי בערב גוף זר לעין והופנתי למיון. מספר דקות לפני שנכנסתי לרופא הגוף סוף סוף יצא בעצמו כך שאנחנו לא יודעים מה זה, אבל הרופא אישר שהקרנית הייתה מלאה בשריטות. עבר קצת יותר משבוע והעין אליה נכנס הגוף מאוד מורגשת - כלומר היא לא כואבת, אבל משהו מרגיש בה לא רגיל ושונה מהעין השניה, והיא נוטה להפריש נוזלים. האם זה זמן הגיוני להחלמה מהשריטות או שיתכן שנגרם נזק וצריך ללכת לבדוק זאת אצל רופא? תודה!

אם ממשיכה הפרשה שבוע לאחר הוצאת גוף זר, מומלץ על בדיקת עיניים חוזרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין