ביופסיה מעין של הלחמית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/02/2019 | 13:43 | מאת: דפנה

שלום רב, אני סובלת מזה 4 חודשים מנפיחות הלחמית. היה לי גם כיב בקרנית שלא ידוע האם הוא התחיל את כל זה או שמא הנפיחות בלחמית יצרה כיב. בכל אופן טופלתי במעקב בבית חולים 3 חודשים עם אנטיביוטיקה וסטרואידים. לא עזר כלום. כרגע רוצים לעשות לי ביופסיה מהלחמית. רציתי לשאול מה הסיכונים בזה? האם ישאר לי צלקת או נקודה אדומה על העין לתמיד? האם זה הכרחי על מנת לקבוע אבחנה? תודה רבה

אם הטיפול לא עזר אז אין ברירה ויש צורך בביופסיה. הסיכונים הם קטנים מאוד.

מנהלי פורום בריאות העין