עייפות בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/08/2012 | 06:55 | מאת: סתיו

אני סובל מעייפות בעיניים כבר שנה ואני לא יודע מזה הייתי אצל רופא ואמר שיש לי יובש והיובש חלף ועדיין עייפות לי העיניים וזה מאוד מציק לי. אני מרגיש גם הרגשה מוזרה בעין ימין גם בעין ימין אני רואה שהיא טיפה פוזלת לי אולי אני מדמיין אבל ההרגשה המוזרה גם בעין ימין השאלה שלי אם בהמשך השנים עין יכול לפזול פתאום ממש טיפה אבל בדרגה כזאת שלא כל כך שמים לב.

סתיו שלום רב, עליך לעבור בדיקת מיקוד שרירי העיניים או בדיקה אורטופטית על ידי מומחה לאורטופטיקה באחת ממרפאות העיניים העוסקות בנושא מיקוד או פזילה. כן יש גם להמשיך טיפות ליובש - ארבע פעמים ביום. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

24/08/2012 | 09:59 | מאת: סתיו

קודם כל תודה על העזרה אני כבר הרבה זמן מחפש תשובה למה שיש לי בעין וכל פעם אני הולך לרופא ואומר לי שאין לי כלום ואני מרגיש איתה לא בנוח ואני חושב שאתה צודק לגבי השריר של העין והמיקוד שלה יש פעמים שהגבה קופצת לי לא יודע אם זה קשור. ולגבי הטיפות עיניים אני שם גנטיל כל לילה אבל ההרגשה בעין מחמירה שאני שם את זה או כל טיפות אחרות נסיתי את כולם.רציתי לשאול אותך אני נמצא בצבא עכשיו אוכל לראות רופא שמתעסק בנושאים האלה מיקוד ופזילה?

מנהלי פורום בריאות העין