כלזיון זריקת סטרואידים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/12/2018 | 21:44 | מאת: תום

שלום רב למומחים יש לי כלזיון בעפעף עליון מחפש רופא עיניים שכן תומך בזריקת סטרואידים במקום לנתח הייתי אצל 2 רופאים שאומרים שהם בעד ניתוח כי אם עושים כבר זריקה אז עדיף כבר לפתוח ולנתח אני מתנגד לרוץ לניתוח ומעדיף קודם לנסות זריקה או 2 של סטרואידים לעפעף האם תוכלו להפנות איתי לרופא שכן קורא מחקרים אחרונים שמראים שזריקה ראשונה יעילה ב82 אחוז וזריקה שניה ב91 אחוזים שזה צמוד לשיטה הניתוחית הלרוב מיותרת תודה מראש בבקשה מצפה לעזרה

שלום רב, אני לא עוסקים בהמלצות על רופאים או טיפולים מסוג זה או אחר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין