ניתוח קטרקט בפעם השניה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/12/2018 | 15:10 | מאת: לאה

לפני 14 שנה (בגיל 28) עשיתי ניתוח קטרקט (בנוסף יש לי Rp) . מאז עברתי פעמיים טיפול יאג לייזר. כעת הגעתי שוב למצב של עכירות וטישטוש בעיניים. המצב הנתון הוא שלטענת רופאים טיפול לייזר נוסף לא יעזור (ניסו לעשות בעין שמאל בפעם השלישית) והדבר היחיד שנותר לעשות הוא ניתוח קטרקט חוזר. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת של רופא לגבי סיכויי ההצלחה או הסיכונים בניתוח זה והאם כדאי?

ברגע שהוצאנו את העדשה (ניתוח קטרקט) לא ניתן לחזור על ניתוח זה שוב, אז ככל הנראה יש אי הבנה לגבי המלצת הרופאים בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין