תחשת שריטה בעין ימין ודמעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/12/2018 | 10:16 | מאת: איימי

שלום, מאמצע הלילה התעוררתי מתחושת כאב בעין ימין, תחושה שדומה לכאשר נכנס לכלוך לעין, מעין שריטה וכאב שממש מפריעים לי מאז שעות הלילה. יש לציין כי התעוררתי מזה, כלומר לא נכנס לי לכלוך לעין כי הכאב התחיל מתוך שינה. כמו כן, העין דומעת לי המון מעצמה ובמיוחד אם אני נוגעת בנקודה שמפריעה (כיוון הזוית הפנימית של העין). שמתי טיפות עיניים אך זה לא עוזר. אני מרגישה את העין "חלשה יותר" ומעט עצומה מהרגיל. מה זה יכול להיות?

שלום רב, תאורך מתאים לתאור של שריטה בקרנית או גוף זר. אך ללא בדיקה אין דרך לדעת. יש לפנות לרופא עיניים לבדיקה מקיפה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין