פזילה וסגירת עפעף בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/12/2018 | 17:56 | מאת: יאק דין

שלום, לפני כחודש חשתי בכאבים עזים בארובת העין ובמהלך שלושה ימים העפעף נסגר והעין סטתה הצידה דבר שגורם לפזילה אופקית ואנכית, בביקור במיון לא נמצא ממצא פתולוגי בסיטי ושוחררתי מהסיבה שאין טיפול ורק הזמן יתקן את הבעיה, אני כרגע בטיפול דיקור סיני, אני מצוברח וקשה לי, אני חולה סכרת ועברתי לפנח חצי שנה שני צינטורים עם ארבע סטנטים, זקוק לתשובה א. האם אכן המצב יחזור לקדמותו? ב. האם יש טיפול אן תרופה שתסייע לי? תודה מראש על המענה

במידה והבדיקות במיון היו תקינות, אז המצב חולף לאחר מספר שבועות ללא טיפול. לא ידוע על טיפול אחר למצב. יש להמשיך במעקב כפי שנרשם במיון. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין