כאבים בעיניים בעת מאמץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/12/2018 | 14:15 | מאת: עמוס

שלום ד"ר לפני כמה ימים הרגשתי כאבים בעיניים בזמן קריאה / כל מאמץ הלכתי לרופאה והיא נתנה לי טיפות לעיניים מפני שהיא קישרה את הכאב לזה שיש לי סינוסיטיס (חייב לציין שאני אוהב ליקרוא עד מאוחר בלילה ולפעמים זה בחושך אם פנס) הטיפות לא עוזרות לכאב (שאני קורא וכו') האם אני צריך לגשת לבדיקה נוספת יכול להיות שהעין ניזוקה מקריאה בחושך כשהעין עייפה ? (חייב לציין שאני מתאמן ולפעמים חוטף מכות לעין יכול להיות שזה קשור ? בתודה מראש

אין בעיה עם קריאה בחושך. במידה והיתה חבלה לעין אז יש לגשת לבדיקת עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין