האם סיסטיין באלאנס מכילות חומר משמר?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/12/2018 | 21:25 | מאת: דנה

האם סיסטיין באלאנס מכילות חומר משמר? כתוב שסיסטיין באלאנס הן טיפות עיניים לסיכוך והרטבה. טיפות עיניים Systane® Balance תומכות בשכבה השומנית העדינה בשכבת הדמעות, על ידי מתן הלחות החיונית לעיניים. הקלה משמעותית לאורך זמן. רכיב ייחודי Lipitech® המשפר את יציבות דוק הדמעות ע"י שיקום המרכיב הליפידי. מאפשר הקטנת תדירות השימוש ומשפר את איכות החיים איך הסיסטיין באלאנס מתפרק בעין? אמרו לי שיש חומר משמר!!! מה זה "מתפרק"? איך זה מתפרק בעין? האם אפשר להשתמש 10 פעמים ביום בסיסטיין באלאנס ללא הגבלה?

החומרים בטיפות לא חודרים לעין. אין הגבלה להשתמש 10 פעמים ביום

מנהלי פורום בריאות העין