שריטה בעין וטשטוש ראייה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/12/2018 | 10:40 | מאת: אלירן

שלום רב, אני בן 33. לפני כשלושה ימים נשרטתי בעין (מאצבע של הילדה שלי) בעקבות הכאבים והעובדה שהיה לי קשה לפתוח את העין הלכתי למיון. במיון זיהו שריטה קטנה ואמרו שזה צריך להתאחות תוך מס׳ ימים וקיבלתי משחה למניעת זיהום (טוברקס). הכאבים באמת חלפו לאחר יום, אבל לאחר יומיים שמתי לב שהראיה שלי בעין הזאת התדררדה. אני רואה הרבה פחות טוב בעין הזאת כרגע (כאילו אני צריך משקפיים). השאלה שלי אם זה נורמלי ואם הראייה שלי אמורה לחזור להיות כרגיל. תודה

תתיכן הפרעה בראיה שחולפת עם החלמת הקרנית. אם אין שיפור בראיה אז יש צורך בבדיקה של רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין