כאב בעין שמאל בכל מצמוץ.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/12/2018 | 23:24 | מאת: שירן

שלום, מזה 3 ימים אני סובלת מכאב בעין שמאל בצד השמאלי החיצוני שלה. בעצם כואב לי בכל מצמוץ. רופא בדק את העין, אמר שיש לי דלקת ונתן לי טיפות זיילט ל 12 יום. אחרי יום וחצי של שימוש בטיפות העין עדיין כואבת ומציגה. אני מפחדת שמדובר בדבר חמור יותר מדלקת. האם דלקת יכולה להכאיב בכל מצמוץ? מה עלי לעשות? תודה רבה

דלקת יכולה לגרום לכאב. אם ישנה החמרה או שהמצב לא משתפר לאחר מספר ימים, אז מומלצת בדיקת עיניים חוזרת. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין