הכנסתי בטעות פינצטה לתוך העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/11/2018 | 22:00 | מאת: סיאלס

שלום ד"ר. נתקע לי משהו בריסים של העין , ובשביל שלא יכנס לתוך העין ניסיתי להוציא אותו עם פינצטה. התקרבתי בעדינות לעין אבל העור שמכסה את העיניים נסגר על הפינצטה ונבהלתי וזזתי קצת ואני חושב שהפינצטה נגעה בעין עצמה בחלק הכהה (לא הלבן שמסביב). אני לא בטוח אם נגעה בעין או שהמגע היה רק ב2 חלקי עור שסוגרים את העין. ולא יודע אם זה היה נגיעה או מכה כי זזתי מהבהלה. בכל מקרה לא היה כאב מיוחד. אני חושב שהכאב הקל שהיה הוא מהשטיפה של העין. לא היה כאב נקודתי. צריך להבדק?

שלום רב, יש לגשת לבדיקה אצל רופא עיניים לשלול חבלה בקרנית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

09/12/2018 | 22:02 | מאת: סיאלס

שלום דר עבר יותר משבוע ואין כאבים עדיין צריך ללכת לבדיקה??

אם עבר שבוע ולא היו כאבים או כל הפרעה אחרת, סביר שלא היה מגע בעין.

10/12/2018 | 13:06 | מאת: סיאלס

לא אמרתי שלא היו כאבים אמרתי שעכשיו אין. היו כאבים קלים יומיים של כאב לסירוגין בכל העין לא משהו נקודתי. כאילו שניה אחת כאב שניה אחת לא. מהבהב כזה. אבל יכול להיות שזה היה מהשטיפה כי שטפתי את העין טוב טוב אחרי זה.

אם יש ספק אז יש לגשת לבדיקה.

10/12/2018 | 17:01 | מאת: סיאלס

אוקי תודה רבה קבעתי תור אבל הוא רק עוד 17 ימים.. זה לא דחוף נכון? אם זה חבלה בקרנית כמו שאמרת זה לא היה אמור כבר להתרפא?

מנהלי פורום בריאות העין