ראיה לא ברורה עקב שימוש בסטרואידים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/11/2018 | 14:22 | מאת: איה

שלום רב בשל אובדן קול/ צרידות חזקה קיבלתי טיפול בפליקסוטייד 250 מק״ג פעמיים ביום. היום הבחנתי בכך כי בעין ימין איני רואה כלל כיתוב בספר תווי פנים של דמויות ובכלל ראייתי מטושטשת לגמרי כשאני עוצמת עין אחת איני רואה כלל במסכים. הפסקתי לקחת את המשאף האם תופעה זו תעלם מעצמה או שעליי לפנות לטיפול דחוף? בתודה מראש איה

אם קיים מצב של ירידה חדה בראיה, יש לפנות באופן מיידי לבדיקת רופא עיניים. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין