הבזקי אור תכופים ומטרידים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/11/2018 | 22:36 | מאת: גיא

היי, בזמן האחרון יש לי נוכחות של הבזקי אור (כמו שמסתכלים על משהו בהיר לאורך זמן, ממצמצים ואז רואים את המתאר/הילה שלו באור בהיר - רק כל הזמן). לדוגמה אני יכול להסתכל על מסך מחשב ובראייה הפריפריאלית לראות הבזקי אור כאלה - מבלי להסתכל במשהו בהיר לאורך זמן. הלכתי לבדיקת ראייה והרופאה ציינה כי היא לא מכירה את הסימפטום הנ"ל, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת נוספת. אציין כי יש לי לעיתים (די רחוקות) מיגרנות, אבל זה קורה גם ללא קשר אליהן. המון תודה מראש!

קשה לקבוע חד משמעית את מקור הבעיה, יתכן ויש קשר למיגרנות. יש מקרים בהם יש מיגרנה עינית ואז מופיעים סמנים דומים לתאור עם או בלי כאבי ראש לאחר מכן. בכבוד רב ד״ר מיכאל היימס

08/11/2018 | 14:42 | מאת: גיא

תודה רבה על המענה!

מנהלי פורום בריאות העין